Lotta Laitureiden tarina

TARINA

Vuodesta 2007

Lotta Laitureiden tarina sai alkunsa asiakkaiden tarpeista. Monet markkinoilla olevista laituriratkaisuista olivat liian isoja tai monimutkaisia. Lisäksi ne soveltuivat huonosti erityyppisiin rantoihin. Useiden muiden laitureiden asennuksiin ja kuljetuksiin tarvittiin raskasta kalustoa, jolla ei välttämättä edes päästy perille asennuskohteeseen. Myös kiikkerille ponttonilaitureille kaivattiin vakaampaa vaihtoehtoa.

Halusimme tuoda markkinoille laituriratkaisun, joka olisi mahdollisimman helposti muokattavissa erilaisiin rantoihin ja käyttötarpeisiin. Syntyi Lotta Laiturijalka ja Lotta-laiturimallisto. Sarjatuotantona tehtävistä laituri-elementeistä olemme koonneet vakiomalliston, mutta elementtejä yhdistelemällä ja erilaisilla asennustavoilla on mahdollista toteuttaa hyvinkin yksilöllisiä ratkaisuja.

Laiturielementtien koot olemme pitäneet sellaisina, että kaikkia elementtejä voidaan kuljettaa erityyppisillä perävaunuilla. Tavoitteena on ollut myös, että kuorman purku kohteessa ja asentaminen onnistuisi ilman raskaita koneita ja nostokalustoa.

Lotta Laiturijalan ja laituritarvikkeidemme avulla myös laiturin omatoiminen rakentaminen puuosien osalta on monessa tapauksessa varteenotettava vaihtoehto. Laitureiden lisärakentaminen, korjaaminen ja esimerkiksi vanhan ponttonilaiturin muuttaminen jalkalaituriksi onnistuu Lotta Laiturijalan ja laituritarvikkeiden avulla helposti ja kustannustehokkaasti.

Pyrimme vastaamaan meille tuleviin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian. Laiturikaupan voimakkaasta sesonkiluonteesta johtuen, resurssimme eivät kuitenkaan aina riitä vastaamaan meille tuleviin kyselyhin välittömästi, vaan joskus vastausta joutuu odottamaan useammankin vuorokauden. Jos tarvitset pikaisen vastauksen, suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä soittamalla. Jos emme vastaa puheluusi, niin jätä vastaajaan soittopyyntö, niin otamme yhteyttä heti, kun se on mahdollista. Meille Lotta-laitureissa on ensiarvoisen tärkeää, että teemme ja toimitamme sen minkä lupaamme. Jos olet saanut meiltä kirjallisen (s-postitse) tilausvahvistuksen koskien laiturin toimitusta tai mahdollista noutoa tehtaalta, niin annamme täyden takuun sille, että toimitusaika, jonka olemme luvanneet pitää paikkansa, eikä sitä siirretä eteenpäin erilaisten tekosyiden perusteella. Lotta-laituri tulee silloin, kun on luvattu! 

Olipa tarpeesi sitten uuden laiturin hankinta tai vanhan korjaaminen, niin kannattaa tutustua tarjontaamme ja tarvittaessa kysyä neuvoa myynnistämme.

Asiakaskeskeinen tapamme tehdä laiturikauppaa on tärkeä pointti asiakkaalle. Yritämme yhdessä asiakkaamme kanssa
löytää kohteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun.
Jani Tyyskä
laiturikauppias